Rss Feed
Facebook button
ASDA 2017-05-02 - Pleter-usluge d.o.o.

Pleter-usluge d.o.o.

Stranice trgovačkog društva Pleter-usluge d.o.o.

Međunarodni sajam vojne industrije „Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija –ASDA 2017.“ po četvrti put održana je u Splitu od 26.4.-28.4. pod pokroviteljstvom Vlade RH. Na ovogodišnjem  sajmu sudjelovalo je 131 izlagač naoružanja, vojne opreme i ostalih obrambeno-sigurnosnih proizvoda i usluga iz 22 zemlje te 63 domaćih izlagača.

Trgovina „Hrvatski vojnik“ je također imala svoj izložbeni prostor te svim zainteresiranima predstavila asortiman vojne i avanturističke opreme. I ovoga puta vrhunski tim našeg Catering Plusa je pripremio domjenak za Predsjednicu, ministra obrane te sve visoke dužnosnike. Svojim ukusnim i maštovitim jelima oduševili su sve prisutne.

 

Kako je sve izgledalo, pogledajte u galeriji.

Comments are closed.

VIDEO

TAGOVI

NOVOSTI


HUMANITARNOST NA DJELU


BANNERI

About Me

Ministarstvo obrane, Oružane snage RH i NATO partneri prepoznali su nas kao pouzdanog poslovnog partnera. Prepoznajte i Vi naše kvalitete i dozvolite da postanemo dio vaše priče o uspješnom poslovanju. PLETER-USLUGE d.o.o. Vaš partner.

Logo društva Pleter usluge d.o.o.

Photos

Soba za sastanke RakitjeDom HB PulaDom HB PulaBistro PlusDom HV SplitSoba za sastanke dom HV SplitRestoran Poljud SplitDom HV Split