Rss Feed
Facebook button
Catering plus - Pleter-usluge d.o.o.

Pleter-usluge d.o.o.

Stranice trgovačkog društva Pleter-usluge d.o.o.

Catering PlusCatering Plus pruža usluge na profesionalan i pouzdan način, koristeći pritom visokokvalificirano osoblje i opremu te vodeći računa o specifičnim zahtjevima svakoga kupca. Kroz vlastitu mrežu restorana, organizacija i dostava cateringa moguća je na području cijele zemlje.
Catering Plus pruža kreativnost i raznolikost organizacije svih Vaših važnih događaja, kako u privatnom tako i u poslovnom  dijelu života.

 

 

Našu pozornost privlači svaki upit korisnika, bilo da se radi o svadbama, poslovnim domjencima, obiteljskim svečanostima.  Velika mreža restorana iz naše primarne djelatnosti omogućuje nam organizaciju i dostavu cateringa na gotovo cijelom području Lijepe naše .

 

Korporativni catering - Svaka vaša želja uz neizostavni spoj kvalitete i tradicije postaje naš cilj kojeg pratimo uz najnovije trendove u korporativnom cateringu.

 

Tematski catering - Pružite svojim gostima nezaboravan doživljaj uz naš “show cooking” i tematski catering.

Izaberite jedan od menua koji su kreirani po regijama RH i pogledajte bogata tradicijska jela koja za Vas može pripremiti vrhunski kuhar i to sve pred vama.

Kušajte delicije bogatog hrvatskog podneblja i ne čekajte poslugu, odmah se poslužite…

 

Svadbene svečanosti - Svoje sudbonosno DA proslavite i obilježite uz “Catering Plus”.

Tu smo da Vašu svadbenu svečanost uz naše profesionalno osoblje pretvorimo u čarobnu priču o kojoj će generacije pričati…

Svojim velikim kapacitetima pružamo usluge cateringa za svadbene svečanosti na području cijele RH.

Posebno ističemo organizaciju vjenčanja u našim Domovima u Puli, Splitu, Kninu, Karlovcu i Osijeku.

 

Domjenci – Povjerite nam organizaciju Vaših domjenaka i svoje poslovne partnere ostavite bez daha uz iznimno kvalitetnu i raznovrsnu ponudu našeg stručnog tima “Catering Plus”.

Svojim velikim kapacitetima pružamo usluge organizacije domjenka na području cijele RH. Uz klasične poslovne domjenke radimo i catering na otvorenome .

Posebno ističemo organizaciju domjenaka na području Zagreba, Pule, Splita, Knina, Karlovca i Osijeka i njihove šire i uže okolice.

 

Posjetite stranice Catering Plus za više informacija.
http://www.catering-plus.hr

https://www.facebook.com/cateringplus.hr

 

Kontakt osoba:
Maja Vukina Krznarić
Viši referent prodaje
tel: 01 4627 900
faks: 01 2300 729
mail: mvukina@pleter-usluge.hr

 

Comments are closed.

VIDEO

TAGOVI

NOVOSTI


HUMANITARNOST NA DJELU


BANNERI

About Me

Ministarstvo obrane, Oružane snage RH i NATO partneri prepoznali su nas kao pouzdanog poslovnog partnera. Prepoznajte i Vi naše kvalitete i dozvolite da postanemo dio vaše priče o uspješnom poslovanju. PLETER-USLUGE d.o.o. Vaš partner.

Logo društva Pleter usluge d.o.o.

Photos

Soba za sastanke RakitjeDom HB PulaDom HB PulaBistro PlusDom HV SplitSoba za sastanke dom HV SplitRestoran Poljud SplitDom HV Split