Rss Feed
Facebook button
Članci - Pleter-usluge d.o.o.

Pleter-usluge d.o.o.

Stranice trgovačkog društva Pleter-usluge d.o.o.

Članci

Od 7.-9. rujna 2017. godine u Krapini je održan 25. Zagorski gospodarski zbor. Riječ je o tradicionalnoj gospodarskoj izložbi i najvećem okupljanju gospodarstvenika iz Krapinsko-zagorske i Istarske županije te gospodarstvenika iz Zagreba.
Opširnije >>

Međunarodni sajam vojne industrije „Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija –ASDA 2017.“ po četvrti put održana je u Splitu od 26.4.-28.4. pod pokroviteljstvom Vlade RH. Na ovogodišnjem  sajmu sudjelovalo je 131 izlagač naoružanja, vojne opreme i ostalih obrambeno-sigurnosnih proizvoda i usluga iz 22 zemlje te 63 domaćih izlagača.
Opširnije >>

Trgovačko Društvo „Pleter-usluge“  dana 03.04.2017. otvorilo je još jedan restoran pod nazivom „Restoran i catering NSK“. Restoran se nalazi u Zagrebu u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici na adresi Hrvatske bratske zajednice 5. Naša ponuda sastoji se od svakodnevnih i raznih jelovnika koji će zadovoljiti svačiji ukus.
Opširnije >>

U Spaladium Areni u Splitu od 27.-29. siječnja 2017. održao se četvrti po redu Međunarodni Sajam vjenčanja, zdravlja i ljepote. Sudjelujući na sajmu, restoran Poljud i hotel Zagreb predstavili su  svim zainteresiranim posjetiteljima i budućim mladencima kvalitetne i bogate gastronomske ponude. Restoran Poljud se može pohvaliti i novouređenom, prekrasnom salom za proslavu svih vrsta svečanosti.
Opširnije >>

Treći po redu Vikend Vjenčanja održao se od 12.-13.11.2016.  u shopping centru Garden mall. Kako bismo Vam predstavili bogate gastronomske ponude za sve Vaše svečanosti, sudjelovali smo sa izložbenim prostorom našeg Catering Plusa.
Opširnije >>

Najveći i najposjećeniji sajam vjenčanja u regiji i ove godine se održao u West Gate-u od 14.-16. listopada.  Catering Plus je ponovno sudjelovao na sajmu te u najboljem izdanju predstavio bogatu ponudu cateringa budućim mladencima i drugim posjetiteljima.
Opširnije >>

U centru grada Karlovca, od 23.-27.kolovoza 2016. godine, održao se 13. Obrtnički sajam.  Na ovoj tradicionalnoj gospodarskoj manifestaciji sudjelovalo je više od 70 izlagača predstavljajući domaće proizvode. Trgovačko društvo „Pleter-usluge“ pružalo je usluge ugostiteljstva te na taj način omogućilo posjetiteljima bogatu gastronomsku ponudu.
Opširnije >>

Dana 21. kolovoza 2016. održana je tradicionalna 41. „Trka na prstenac“  u mjestu Barbanu, nedaleko od Pule, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, gđe. Kolinde Grabar-Kitarović. Trka je zaštitni znak ovoga mjesta te predstavlja jednu od najpoznatijih ljetnih priredbi u Istri.
Opširnije >>

Kao i svake godine,tako i ove na dan 05.08.2016. povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja u Kninu, Trgovačko društvo “Pleter-usluge” pružalo je usluge cateringa za državni i vojni vrh na Kninskoj tvrđavi za 250 osoba te organiziranje domjenka za uzvanike call centra HRT-a na terasi Dom HV-e.
Opširnije >>

U subotu, 28.05.2016., obilježena je 25.obljetnica Dana OSRH i Hrvatske kopnene vojske. Nakon svečanog postroja na stadionu NK „Zagreb“, svečanost je dalje nastavljena na Športsko-rekreacijskom centru „Jarun“  gdje se okupilo mnoštvo građana koji su imali mogućnost razgledati taktičko-tehnički zbor naoružanja i opreme OS RH-a i MUP-a, uživo vidjeti letački program akrobatske grupe „Krila Oluje“, padobranske skokove te cermonijalne radnje Počasno zaštitne bojne.
Opširnije >>

Dana 28.svibnja 2016. godine obilježiti će se 25. obljetnica Dana oružanih snaga i Hrvatske kopnene vojske. Povodom tog  važnog događaja za  vojsku Republike Hrvatske, trgovina Hrvatski vojnik će sudjelovati sa prodajom prigodnog asortimana. Posjetite nas na adresi Zvonimirova 5 u Zagrebu  te se uvjerite u kvalitetu hrvatskog proizvoda. Također Vas obavještavamo da trgovina  28.svibnja neće raditi te nas možete posjetiti na našem štandu na Jarunu, gdje ćete moći uživati i u ostalim aktivnostima.
Opširnije >>

Trgovačko društvo „Pleter-usluge“ d.o.o. je pružilo pomoć pri organizaciji  međunarodne vojne vježbe „Štit 16“  koja se održala dana 21.04.2016. godine na vojnom poligonu „Rt Kamenjak“ kraj Pule. Riječ je o vojnoj vježbi s najdužom tradicijom u Oružanim snagama Republike Hrvatske te se održava već 22.godinu za redom.
Opširnije >>

VIDEO

TAGOVI

NOVOSTI


HUMANITARNOST NA DJELU


BANNERI

About Me

Ministarstvo obrane, Oružane snage RH i NATO partneri prepoznali su nas kao pouzdanog poslovnog partnera. Prepoznajte i Vi naše kvalitete i dozvolite da postanemo dio vaše priče o uspješnom poslovanju. PLETER-USLUGE d.o.o. Vaš partner.

Logo društva Pleter usluge d.o.o.

Photos

Soba za sastanke RakitjeDom HB PulaDom HB PulaBistro PlusDom HV SplitSoba za sastanke dom HV SplitRestoran Poljud SplitDom HV Split