Rss Feed
Facebook button
Hotel ''Veli Jože'' - Pleter-usluge d.o.o.

Pleter-usluge d.o.o.

Stranice trgovačkog društva Pleter-usluge d.o.o.

Hotel “Veli Jože” u Puli koji posluje u sastavu Trgovačkog društva “Pleter-usluge” d.o.o. prošle je godine preuređen i kategoriziran kao hotel s dvije zvjezdice.
Bilo da putujete sami, s obitelji ili dragim prijateljima i tražite miran kutak i odmak od svakodnevne rutine, nudimo Vam ugodan smještaj u neposrednoj blizini centra 3000 godina starog grada Pule.

 
 

U  povijesnom dijelu austro-ugarske Pule smješten je hotel Veli Jože, spomenik kulture iz 19. stoljeća i nekadašnje zapovjedništvo Austro-ugarske mornarice.

 

Hotel je otvoren cijele godine i ima:

2 jednokrevetne sobe  – 2 ležaja

39 dvokrevetne sobe   -  78 ležaja

17 trokrevetnu sobu     –  51 ležaj

4 četverokrevetne sobe  -  16 ležaja

7 apartmana -  14 ležaja

 Ukupno raspoloživo: 161 ležaj

 

Smještajne jedinice opremljene su televizorima sa priključkom na kabelsku mrežu. Zajedničke prostorije hotela čine restoran za posluživanje doručka, caffe bar i manja sala za sastanke.

 

Blizina Mornaričke crkve – Crkva Gospe od Mora i starog Mornaričkog groblja, predivnih gradskih plaža i šetnica uz more, sportskih terena i samog centra grada, Veli Jože čine idealnim smještajem za sve one koji naš grad posjećuju poslovno ili traže mirniji odmor te za sve ljubitelje povijesti, istraživače prošlosti i bogatstva kulturno-povijesne baštine.

 

Kontakt za informacije i rezervacije:

Web stranice hotela: www.veli-joze.hr

 

Hotel Veli Jože Pula

Comments are closed.

VIDEO

TAGOVI

NOVOSTI


HUMANITARNOST NA DJELU


BANNERI

About Me

Ministarstvo obrane, Oružane snage RH i NATO partneri prepoznali su nas kao pouzdanog poslovnog partnera. Prepoznajte i Vi naše kvalitete i dozvolite da postanemo dio vaše priče o uspješnom poslovanju. PLETER-USLUGE d.o.o. Vaš partner.

Logo društva Pleter usluge d.o.o.

Photos

Soba za sastanke RakitjeDom HB PulaDom HB PulaBistro PlusDom HV SplitSoba za sastanke dom HV SplitRestoran Poljud SplitDom HV Split