Rss Feed
Facebook button
Hrvatski vojnik - Pleter-usluge d.o.o.

Pleter-usluge d.o.o.

Stranice trgovačkog društva Pleter-usluge d.o.o.

Hrvatski vojnik“HRVATSKI VOJNIK” – prva specijalizirana prodavaonica avanturističke i vojne opreme
Sama prodavaonica osmišljena je u suradnji s Ministarstvom obrane i u skladu je sa Sporazum o uvjetima, načinu rada i asortimanu prodavaonica vojnih odora i opreme sklopljenim s ministarstvom, a temeljem kojeg je TD Pleter-usluge postalo jedini ovlašteni maloprodajni distributer artikala iz asortimana vojnih odora i druge nebojne vojne opreme Oružanih snaga RH.

Cilj projekta je uspostava jedinstvenog maloprodajnog kanala koji će s jedne strane omogućiti djelatnim vojnim osobama dokompletiranje dijelova odora i vojne opreme, dok će s druge strane zainteresiranim građanima omogućiti nabavku dijela najkvalitetnije opreme koje koriste OS RH, ali i drugih artikala iz asortimana obuće i odjeće, te suvenira i publikacija OS RH.

Želja nam je da prodavaonica postane svojevrsni showroom u kojem će hrvatski proizvođači vojnih odora i druge nebojne vojne opreme prezentirati svoje proizvode.

U tom smislu pozvani su svi zainteresirani hrvatski proizvođači vojnih odora i druge nebojne vojne opreme koji prepoznaju komercijalni i marketinški potencijal ovog projekta, na zajedničku suradnju u smislu širenja maloprodajne mreže i prodajnih kanala, te razvoja prepoznatljivog maloprodajnog asortimana namijenjenog širokoj populaciji.

Za sve upite i informacije možete nas kontaktirati direktno u prodavaonicu na broj 01/4579-938 ili pogledti naše proizvode na našoj web stranici Hrvatski vojnik.

 

Comments are closed.

VIDEO

TAGOVI

NOVOSTI


HUMANITARNOST NA DJELU


BANNERI

About Me

Ministarstvo obrane, Oružane snage RH i NATO partneri prepoznali su nas kao pouzdanog poslovnog partnera. Prepoznajte i Vi naše kvalitete i dozvolite da postanemo dio vaše priče o uspješnom poslovanju. PLETER-USLUGE d.o.o. Vaš partner.

Logo društva Pleter usluge d.o.o.

Photos

Soba za sastanke RakitjeDom HB PulaDom HB PulaBistro PlusDom HV SplitSoba za sastanke dom HV SplitRestoran Poljud SplitDom HV Split