Rss Feed
Facebook button
Humanitarnost na djelu - Pleter-usluge d.o.o.

Pleter-usluge d.o.o.

Stranice trgovačkog društva Pleter-usluge d.o.o.

PHumanitarnost na djeluleter-usluge d.o.o. u sklopu promicanja društvene odgovornosti rado se odazvalo u humanitarnoj akciji Hrabrog telefona pod nazivom ,,Dijete na internetu”.

Kako bi naši najmlađi ostali zaštićeni prilikom istraživanja na internetu prva akcija se provodila na području Karlovačke županije, gdje je naše Društvo sudjelovalo sa oglašavanjem svog restorana Zrinski i time dalo na važnosti ovoj hvale vrijednoj akciji.

Kroz rad na računalu, djeca i mladi uče na zabavan i zanimljiv način o tome kako koristiti tehnologiju, što može biti korisno u školskom učenju, ali i u slobodnim aktivnostima. Na taj način mogu razvijati pamćenje, metode učenja i vještine rješavanja problema te osjećaj vlastite sposobnosti i samopouzdanja. Djeci i mladima koji imaju teškoće u komunikaciji, računalne igre također mogu biti poticaj na druženje s vršnjacima sličnih interesa. Osim toga, mogu vježbati koordinaciju oko-ruka, prostorne odnose i predočavanje. Bez obzira na roditeljske preferencije, djeca i mladi će doći u susret s računalnom tehnologijom.
Poticanje informatičke pismenosti dio je školskog programa. Važno je da roditelji znaju da će neminovno koristiti računalnu tehnologiju te da je teško, pa i nepotrebno zabraniti im da se koriste računalom.

U prilogu “Dijete i internet” možete pogledati vodič za roditelje i djecu kojemu je namjena smanjiti rizik s kojima se djeca suočavaju na internetu.

Izvor brošure: www.hrabritelefon.hr

Vaš Pleter- usluge d.o.o.

Comments are closed.

VIDEO

TAGOVI

NOVOSTI


HUMANITARNOST NA DJELU


BANNERI

About Me

Ministarstvo obrane, Oružane snage RH i NATO partneri prepoznali su nas kao pouzdanog poslovnog partnera. Prepoznajte i Vi naše kvalitete i dozvolite da postanemo dio vaše priče o uspješnom poslovanju. PLETER-USLUGE d.o.o. Vaš partner.

Logo društva Pleter usluge d.o.o.

Photos

Soba za sastanke RakitjeDom HB PulaDom HB PulaBistro PlusDom HV SplitSoba za sastanke dom HV SplitRestoran Poljud SplitDom HV Split