Rss Feed
Facebook button
Novosti - Pleter-usluge d.o.o.

Pleter-usluge d.o.o.

Stranice trgovačkog društva Pleter-usluge d.o.o.

07.11.2014

”CONPASTA” Vrhunska gastronomsko – tjesteničarska revija na jednom mjestu! Restoran ”Zrinski” u  Karlovcu je ovaj tjedan ugostio INTERNACIONALNI KONGRES TJESTENIČARSTVA koji se održavao od 06.-07.11.2014. godine.

Gosti su mogli vidjeti sljedeće aktivnosti:
- 9 predavanja
- 17 gastro-degustacija
- 120 vrsta jela od tjestenine
- Vrhunski kuhari pripremaju jela

 

SUDJELOVALE SU SLJEDEĆE ZEMLJE: Italija, Austrija, Gruzija, Češka, Slovenija, Izrael, Francuska,Tunis, Švicarska, Japan, Palestina, Albanija, Armenija i Hrvatska

 

Kako je bilo na samoj manifestaciji možete vidjeti u našoj galeriji slika.

Drugi linkovi o događaju: Stranice Karlovačke županije, Trend portal, Radio Mrežnica

_______________________________________________________________________________

20.03.2014

Because I’ m happy…

Ples uz pjesmu Pharrella Williamsa ,,Happy”  se plesao i u našem Domu hrvatskih branitelja u Puli. A kako su Puljani plesali i time predstavili svoj grad i naš Dom HB, pogledajte pritiskom na link.

https://www.youtube.com/watch?v=qFRu4gM4rwM

TV Istra
https://www.youtube.com/watch?v=rnoYPKJcmX8

________________________________________________________________________________

12.03.2014

SALSA LATINA ISTRIANA

Dom Hrvatskih branitelja u Puli prošli vikend ugostio je mnoštvo zaljubljenika u salsa ples. Naime, od petka 07. ožujka do nedjelje 9. ožujka u našem Domu trajao je festival pod nazivom ,,Salsa Latina Istriana”.

Održano je 40 besplatnih radionica u sklopu manifestacije 10. Salse Latine Istriane . Ovo tradiconalno okupljanje ljubitelja plesa, početnika i onih naprednih, jedinstveno je u svijetu jer je to jedini festival plesa koji je doslovno besplatan za sve sudionike. Zainteresirani za učenje i sudjelovanje jednostavno dođu, izaberu dvoranu i program te krenu učiti, plesati u latino ritmovima. Novitet je ove godine bila dvorana u kojoj je svirao bend u živo. Bila je to prekrasna prilika da se iskušate u koracima standardnih plesova. Iako su radionice besplatne te se ne naplaćuju kotizacije ili ulaznica za pojedinu radionicu, organizatori procjenjuju da je tijekom 3 dana dvoranama DHB-a prošlo više od 1300 plesača iz šire regije. Bila je ovo izuzetna prilika da se nauče novi plesni koraci ili da samo uživate u već poznatim plesovima uz plesne isntruktore i DJ-je iz cijeloga svijeta.

Drugi o nama:http://www.glasistre.hr/multimedija/mozaik/salsa-latina-istriana-1-200-plesaca-iz-cijele-europe-388318

________________________________________________________________________________

05.09.2013

Pleter-usluge d.o.o. u rujnu ove godine obilježava 100. godišnjicu postojanja Doma HB u Puli

 

Društvo Pleter-usluge svojom inicijativom organizira projekt ,,Obilježavanja 100. godišnjice postojanja Doma HB u Puli”. Time će istoimeno Društvo u razdoblju od 16.-18. 09. 2013. u Domu HB u Puli organizirati raznovrstan  program za širu javnost te time omogućiti Puli da se na par dana vrati u povijest i pokaže svojim građanima i ostalim gostima kako je djelovao prijašnji ,,Marine-Kasino-Verein”.

Za sve posjetitelje u tom razdoblju pripremamo:

-          Izložbu slika i nacrta brodaova HRM-a

-          Izložbu umjetničkih slika Austrijskih brodova

-          Predavanja o povijesti i djelovanju Doma

-          Festival vina

-          Degustacije

-          Koncert klasične glazbe u izvedbi lirskg soprana

-          Festival čokolade

-          Plesni ansambl

-          Baletni ansambl

-          Folklorno društvo

-          i još mnogih popratnih sadržaja…

 

Ovim putem pozivamo sve posjetitelje da nam se pridruže u obilježavanju ovog velikog događaja i da ovim putem vratimo tradiciju obilježavanja povijesnim vojnim događanjima.

Točan raspored svih događanja ćemo uskoro objaviti.

Drugi o nama:

http://regionalexpress.hr/site/more/obiljeavanje-100-godina-doma-hrvatskih-branitelja/

http://www.pula.hr/repozitorij-novosti/prikaz-novosti/article/odrzana-tiskovna-konferencija-povodom-obiljezavanja-100godisnjice-doma-hrvatskih-branitelja/

http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/program-obiljezavanja-obljetnica-dhb-a-i-hrm-a-421885

________________________________________________________________________________

27.02.2013

IAGI 2013.2. kongres gastronomije IAGI (International Art of Gastronomy in Istria) i ove godine će se održavati u Umagu od 28. veljače do 3. ožujka 2013. godine. Tema kongresa biti će predstavljanje autohtone nacionalne gastronomske baštine. Budući da IAGI u svojoj koncepciji preferira i hrvatski kontinentalni turizam, u programu se posebno predstavlja jedna od hrvatskih županija.

 

Posebna čast nam je istaknuti da će ove godine to biti Karlovačka županija koja će pokazati dio svog bogatog gastronomskog nasljeđa i umijeća.

Jela će pripremati udruga kuhara Karlovačke županije na čelu sa našim djelatnikom g. Ivanom Borovcem, koji je u više navrata bio sudionik raznih natjecanja među kojima je zauzimao mjesto među 5 najboljih.

U promociju kulturne baštine Karlovačke županije uključiti će se i ostali djelatnici restorana ,,Zrinski” zajedno sa drugim restoranima, hotelijerima, te proizvođačima autohtonih delicija, vinarima, sirarima itd.

Našim djelatnicima ovim putem želimo što bolje predstavljanje kako svoga kraja tako i kulinarskih vještina naučenih u Društvu Pleter-usluge.

Gospodin Ivan Borovac, prvi s lijeva - voditelj catering kuhinje u Društvu ,,Pleter-usluge”.

Gospodin Ivan Borovac, prvi s lijeva – voditelj catering kuhinje u Društvu ,,Pleter-usluge”.

______________________________________________________________________________

 

09.10.2012.

Uspješno je završena međunarodna vojna vježba ,,Jackal Stone 12”.
Kao što je već poznato, vježba se održavala na pet različitih lokacija, i to u: Zemuniku, Lori, Udbini, Delnicama i Lučkom.
Glede poslovne suradnje s ino partnerima, Pleter-usluge d.o.o. je pružalo ugostiteljske usluge tijekom održavanja vojne vježbe u trajanju od mjesec dana. Odlična organizacija na terenu, kvaliteta pružanja usluga prehrane te stručnost osoblja dovelo je do velikog zadovoljstva naših korisnika, koji su dolazili iz različitih zemalja.

Stoga, ovim putem se želimo zahvaliti našim poslovnim partnerima na odličnoj suradnji. Pogotovo želimo istaknuti i pohvaliti sve osoblje trgovačkog društva ,,Pleter-usluge” koji su svojim radom iskazali veliku razinu profesionalnosti u poslovanju.

________________________________________________________________________________

10.09.2012.

Obavještavamo naše korisnike da je u tijeku najveća međunarodna vojna vježba specijalnih postrojbi u Europi pod nazivom ,,Jackal Stone 12”.Svrha vježbe je povećati suradnju između oružanih snaga  zemalja sudionica te jačanje regionalne sigurnosti i stabilnosti. Trgovačko društvo ,,Pleter-usluge” podupire ovu vojnu vježbu ugostiteljskim uslugama na pet lokacija gdje se i održava vježba. Više o vježbi pročitajte na linku.

_________________________________________________________________________________

06.08.2012.

Svečano obilježena 17. Obljetnica VRO ,,Oluja” , Dan domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. 05.kolovoza 2012. svečano je obilježen dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja. Tog datuma 1995. godine Hrvatska vojska oslobodila je do tada okupirani Knin. Od tada se svake godine sjećamo briljantne vojno redarstvene operacije pod nazivom ,,Oluja”.

Pleter-usluge d.o.o. i ove je godine pridonjelo obilježavanju svečanosti pripremajući catering u Kninskoj tvrđavi za 400 uzvanika. Svečanost je uveličao Predsjednik Republike Ivo Josipović, premijer Zoran Milanović, ministar obrane Ante Kotromanović, ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić te ministar branitelja Predrag Matić. Timu ,,Pleter-usluge d.o.o.” upućene su sve pohvale kako na organizaciju tako i na kvalitetu hrane.

_________________________________________________________________________________

30.07.2012.

Dana 26.07. 2012. god. U svom prilogu ,,biznis”, Večernji list objavio je analizu uspješnosti poslovanja velikih i malih poduzetnika na teritoriju Republike Hrvatske za 2011.godinu. ,,Pleter-usluge d.o.o.” je  zadovoljilo svim parametrima analize te efikasnim poduzetničkim duhom pridonjelo rastu broja zaposlenih u državi. Time je Društvo smješteno na 9 mjesto od ukupno 20 poduzetnika koji su dobili pozitivne ocjene provedene analize. Rast broja zaposlenih bilježi značajnih 17,10 %  kroz 2010/2011. godinu. Primjerenim poduzetničkim ponašanjem i ulaganjem kako u ljudske tako i gospodarske resurse, Društvo i dalje nastoji biti u skladu s tržišnim izazovima.

_________________________________________________________________________________

09.07.2012.

Dana 05. srpnja 2012. odlukom Skupštine trgovačkog društva Pleter-Usluge d.o.o. opozvani su dosadašnji predsjednik Uprave gospodin Denis Skubic te gospodin Vlado Rendulić kao član Uprave.

Za novog predsjednika Uprave Pleter-Usluga d.o.o. imenovan je gospodin Marijan Mareković, a kao član Uprave imenovan  je gospodin Denis Skubic.

_________________________________________________________________________________

15.05. – 13.06.2012.

Održana prezentacija međunarodne vojne vježbe “Immidiate Response 2012″, na poligonu hrvatske kopnene vojske “Eugen Kvaternik” kod Slunja. Ministar Kotromanović pohvalio je sve sudionike vježbe te izrazio zadovoljstvo pripremom i provedbom vježbe. A mi se ovim putem zahvaljujemo i ističemo naše kolegice i kolege koji su sudjelovali u pripremi, organizaciji i provedbi. Ujedno naglašavamo da su svaki od sudionika dobili posebno priznanje od strane američkog predstavnika pukovnika A.R. Heppelmanna i hrvatskog predstavnika pukovnika I. Turkalja.

Više informacija na linku.

_________________________________________________________________________________

 

28.05.2012

Povodom dana Oružanih snaga RH i Hrvatske kopnene vojske u prodavaonici Hrvatski vojnik u Zagrebu, Zvonimirova 5 organizirana je prigodna prodaja majica, kapa i drugih suvenira sa znakovljem povijesnih gardijskih brigada Oružanih snaga RH.

Tigrovi, Gromovi, Kune, Pauci, Sokolovi, Pume i Vukovi zasluženo su našli mjesto u ovoj prvoj prigodnoj ponudi artikala te vas ovim putem pozivamo da posjetite našu prodavaonicu.

________________________________________________________________________________

Arhiva vijesti 2011.g.

Arhiva vijest 2010.g.

 

VIDEO

TAGOVI

NOVOSTI


HUMANITARNOST NA DJELU


BANNERI

About Me

Ministarstvo obrane, Oružane snage RH i NATO partneri prepoznali su nas kao pouzdanog poslovnog partnera. Prepoznajte i Vi naše kvalitete i dozvolite da postanemo dio vaše priče o uspješnom poslovanju. PLETER-USLUGE d.o.o. Vaš partner.

Logo društva Pleter usluge d.o.o.

Photos

Soba za sastanke RakitjeDom HB PulaDom HB PulaBistro PlusDom HV SplitSoba za sastanke dom HV SplitRestoran Poljud SplitDom HV Split