Rss Feed
Facebook button
Restoran ''Plus'', Osijek - Pleter-usluge d.o.o.

Pleter-usluge d.o.o.

Stranice trgovačkog društva Pleter-usluge d.o.o.

Restoran Plus OsijekDana 18.12.2012.godine svečano je obilježeno otvorenje restorana ,,Plus” u Osijeku. Otvorenju su prisustvovali mnogobrojni ugledni poslovni partneri Trgovačkog društva ,,Pleter-usluge”. Osoblje restorana pokazalo je svoje kulinarsko i kreativno umijeće pripremom raznih gastronomskih delicija.Restoran je do sada radio samo za potrebe MORH-a i OSRH, a od otvorenja je na usluzi svim građanima i korisnicima.

Sukladno svojoj strategiji širenja  na domaće tržište, restoran će pružati i razvijati catering usluge pod nazivom ,,Catering Plus”.

Restoran ,,Plus” će svakodnevno nuditi bogat izbor jela sa grilla, gablece, A la carte jela te razne slastice. Stoga Vas ovim putem pozivamo da budite naši dragi gosti u restoranu s novim ruhom, na adresi Dobriše Cesarića br. 1 u Osijeku.

I ne zaboravite:

 

,,Danas u restoranu,

                                        Sutra u vašem domu…”

 

Kontakt osoba: Zdravko Pavić

mob: 099/3386-345
tel: 031/209-025
fax: 031/209-025
e-mail: zpavic@pleter-usluge.hr

Kreativno umijeće djelatnika restorana plus u Osijeku

Kreativno umijeće djelatnika restorana plus u Osijeku

Razne slastice djelatnika restorana Plus u Osijeku

Razne slastice djelatnika restorana Plus u Osijeku

 


Comments are closed.

VIDEO

TAGOVI

NOVOSTI


HUMANITARNOST NA DJELU


BANNERI

About Me

Ministarstvo obrane, Oružane snage RH i NATO partneri prepoznali su nas kao pouzdanog poslovnog partnera. Prepoznajte i Vi naše kvalitete i dozvolite da postanemo dio vaše priče o uspješnom poslovanju. PLETER-USLUGE d.o.o. Vaš partner.

Logo društva Pleter usluge d.o.o.

Photos

Soba za sastanke RakitjeDom HB PulaDom HB PulaBistro PlusDom HV SplitSoba za sastanke dom HV SplitRestoran Poljud SplitDom HV Split