Rss Feed
Facebook button
Restoran ''Poljud'', Split - Pleter-usluge d.o.o.

Pleter-usluge d.o.o.

Stranice trgovačkog društva Pleter-usluge d.o.o.

Restoran Poljud, SplitRestoran ”Poljud” – Kongresno ugostiteljski centar smješten je na idealnoj lokaciji u gradu Splitu, na njegovom jugozapadnom dijelu, uz samo more. Okružen je lučicom, a u neposrednoj blizini je i poznata gradska i rado posjećena crkva Sv. Ante, kao i na daleko poznati stadion nogometnog kluba Hajduk.

Iz gotovo svakog dijela centra Poljud pruža se fascinantan pogled na more, lučicu i gradski park – šumu Marjan.

Cijeli centar je okružen stablima 230 maslina, u čijim plodovima možete i uživati u restoranu centra. Kongresno-ugostiteljski centar “Poljud” smješten je na idealnoj lokaciji u gradu Splitu, na njegovom jugozapadnom dijelu, uz samo more.

Velika amfiteatar dvorana, kapaciteta 450 sjedećih mjesta, sa velikim podijem i pomičnom scenom, zajedno sa svojim pomoćnim prostorijama iza scene. Dvorana je klimatizirana, opremljena ozvučenjem i ostalom adekvatnom tehnikom. U sklopu objekta nalazi se i šest manjih dvorana koje su također tehnički opremljene te pružaju idealnu mogućnost za rad u manjim skupinama (50,100), sa svim pratećim sadržajima. Također raspolažemo sa specijaliziranom izložbenom dvoranom za izložbe slika, skulptura, fotografija i slično.

Banket sala restorana “Poljud”, sa cca 350 sjedećih mjesta, pruža izvanredne mogućnosti za svečane domjenke, ručkove, večere, svadbene večere i ostale ugostiteljske usluge na visokom nivou, u ugodnoj atmosferi sa prekrasnim pogledom na park šumu Marjan. Sama sala nalazi se uz more. Nastavak restorana je i velika terasa sa cca 450 mjesta, koja na otvorenom pruža mogućnost ugodnog opuštanja i uživanja. Kavana “Poljud” je izvanredna poveznica svih ugostiteljskih sadržaja ovog objekta, u kojoj možete provesti opuštajuće trenutke.

Kontakt osoba: Radomir Delić

mob: 099/3386-219
tel: 021/316-801
fax: 021/354-231
e-mail: rdelic@pleter-usluge.hr

Comments are closed.

VIDEO

TAGOVI

NOVOSTI


HUMANITARNOST NA DJELU


BANNERI

About Me

Ministarstvo obrane, Oružane snage RH i NATO partneri prepoznali su nas kao pouzdanog poslovnog partnera. Prepoznajte i Vi naše kvalitete i dozvolite da postanemo dio vaše priče o uspješnom poslovanju. PLETER-USLUGE d.o.o. Vaš partner.

Logo društva Pleter usluge d.o.o.

Photos

Soba za sastanke RakitjeDom HB PulaDom HB PulaBistro PlusDom HV SplitSoba za sastanke dom HV SplitRestoran Poljud SplitDom HV Split