Rss Feed
Facebook button
Restoran ''Zrinski'', Karlovac - Pleter-usluge d.o.o.

Pleter-usluge d.o.o.

Stranice trgovačkog društva Pleter-usluge d.o.o.

Restoran Zrinski, KarlovacModerno uređen restoran svojom gastronomskom ponudom osvježenje je grada. Za dobar gastronomski užitak pobrinut će se majstori kulinarstva, te ljubazna i profesionalna posluga. Restoran kapaciteta 250 mjesta s velikim barom i terasom od 120 mjesta zadovoljit će zahtjeve svakog gosta. U sklopu objekta nalazi se i velika kongresna dvorana s 800 mjesta.

U okružju zelenila novog centra i kulturnih zdanja gradske knjižnice, galerije slika, povijesnog arhiva i šetnice u sklopu Doma Zrinski smjestio se i istoimeni restoran.

Svojim položajem, velikim i raskošnim prostorom kao i vlastitm parkiralištem (200 parkirnih mjesta), nudimo mogućnost organiziranja raznih obiteljskih svečanosti, održavanja seminara, kongresa, većih i manjih poslovnih sastanaka te izložbi.

U vrijeme trajanja kongresa i seminara u stankama nudimo mogućnost osvježenja kavom, sokom, kolačem i kanapeima. Za poslovni ručak ili večeru po Vašem izboru nudimo i organiziramo hladno topli buffet. Uživati u našim specijalitetima možete i u svome domu, poslovnom prostoru ili bilo kojoj drugoj odabranoj lokaciji uz našu uslugu cateringa. Objekt raspolaže i slastičarnicom te velikom kuglanom.

Zelene krošnje drveća koje okružuju sunčanu i lijepo uređenu terasu uz cvrkut ptica, priuštit će Vam nezaboravan užitak ispijanja kave uz zalogaj ukusnog kolača, a sve to upotpunit će Vam pogled na tvrđu Dubovac grofova Zrinskih i Frankopana.

Kontakt osoba: Željko Goršić
tel: 047/416-185
fax: 047/416-185
e-mail: zgorsic@pleter-usluge.hr

 

Comments are closed.

VIDEO

TAGOVI

NOVOSTI


HUMANITARNOST NA DJELU


BANNERI

About Me

Ministarstvo obrane, Oružane snage RH i NATO partneri prepoznali su nas kao pouzdanog poslovnog partnera. Prepoznajte i Vi naše kvalitete i dozvolite da postanemo dio vaše priče o uspješnom poslovanju. PLETER-USLUGE d.o.o. Vaš partner.

Logo društva Pleter usluge d.o.o.

Photos

Soba za sastanke RakitjeDom HB PulaDom HB PulaBistro PlusDom HV SplitSoba za sastanke dom HV SplitRestoran Poljud SplitDom HV Split