Rss Feed
Facebook button
Restorani - Pleter-usluge d.o.o.

Pleter-usluge d.o.o.

Stranice trgovačkog društva Pleter-usluge d.o.o.

Restorani

Restorani u sklopu "Pleter-usluga" zadovoljavaju najviše standarde pružanja ugostiteljskih usluga. Posjetite naše restorane u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Karlovcu, Puli i Kninu i uživajte u gastronomskim užicima i hrani koji su Vam priredili naši vrhunski kuhari. Slobodno preporučite naše restorane prijateljima.

Kao i svake godine,tako i ove na dan 05.08.2016. povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja u Kninu, Trgovačko društvo “Pleter-usluge” pružalo je usluge cateringa za državni i vojni vrh na Kninskoj tvrđavi za 250 osoba te organiziranje domjenka za uzvanike call centra HRT-a na terasi Dom HV-e.
Opširnije >>

Restoran Poljud, SplitRestoran ”Poljud” – Kongresno ugostiteljski centar smješten je na idealnoj lokaciji u gradu Splitu, na njegovom jugozapadnom dijelu, uz samo more. Okružen je lučicom, a u neposrednoj blizini je i poznata gradska i rado posjećena crkva Sv. Ante, kao i na daleko poznati stadion nogometnog kluba Hajduk.
Opširnije >>

Restoran Zrinski, KarlovacModerno uređen restoran svojom gastronomskom ponudom osvježenje je grada. Za dobar gastronomski užitak pobrinut će se majstori kulinarstva, te ljubazna i profesionalna posluga. Restoran kapaciteta 250 mjesta s velikim barom i terasom od 120 mjesta zadovoljit će zahtjeve svakog gosta. U sklopu objekta nalazi se i velika kongresna dvorana s 800 mjesta.
Opširnije >>

Dom hrvatskih branitelja PulaZahvaljujući ulozi koju je imala Pula kao glavna ratna luka Austrougarske monarhije i drugi po veličini garnizon u austrijskom djelu Monarhije, u njoj su početkom 20. Stoljeća pripadnici vojnog staleža činili otprilike jednu četvrtinu gradskog stanovništva (1900. ukupni broj stanovnika bio je oko 36.000), grad bilježi značajan razvoj.
Opširnije >>

Dom HV Kralj Zvonimir KninDom Hv Knin se nalazi u samom centru Knina. Kapacitet restorana je cca. 210 sjedećih mjesta (za bankete i domjenke može i do cca. 400 osoba), a u skolopu Doma se nalazi i kino-dvorana sa 361 mjestom. Novouređeni objekt u Kninu vam želi dobrodošlicu u svoje nove prostorije s otprilike oko 210 mjesta.
Opširnije >>

Posjetite restoran Plus u OsijekuRestoran ,,Plus” u Osijeku svoja vrata za cjelokupnu javnost otvorio je u prosincu 2012. godine, no sada je dobio i svoje ljetno izdanje. Naš restoran je za svoje korisnike kreirao široku lepezu ,,A la carte” ponude kao i jedinstvene dnevne ponude te specijalitete domaće kuhinje. Kao neizostavni dio slavonskog kraja, za sve ljubitelje slatkih okusa nudimo raznovrsne slavonske slastice.
Opširnije >>

Pleter-usluge d.o.o. u rujnu ove godine obilježava 100. godišnjicu postojanja Doma HB u PuliDruštvo Pleter-usluge svojom inicijativom organizira projekt ,,Obilježavanja 100. godišnjice postojanja Doma HB u Puli”. Time će istoimeno Društvo u razdoblju od 16.-18. 09. 2013. u Domu HB u Puli organizirati raznovrstan  program za širu javnost te time omogućiti Puli da se na par dana vrati u povijest i pokaže svojim građanima i ostalim gostima kako je djelovao prijašnji ,,Marine-Kasino-Verein”.
Opširnije >>

2Cellos su ponovno izabrali Dom hrvatskih Branitelja u Puli za snimanje svog novog spotaSvjetski poznati duo 2Cellos su ponovno izabrali Dom hrvatskih Branitelja u Puli za snimanje svog novog spota 2CELLOS on 1 cello! Every Teardrop Is a Waterfall [Coldplay].
Opširnije >>

Restoran Plus OsijekDana 18.12.2012.godine svečano je obilježeno otvorenje restorana ,,Plus” u Osijeku. Otvorenju su prisustvovali mnogobrojni ugledni poslovni partneri Trgovačkog društva ,,Pleter-usluge”. Osoblje restorana pokazalo je svoje kulinarsko i kreativno umijeće pripremom raznih gastronomskih delicija.Restoran je do sada radio samo za potrebe MORH-a i OSRH, a od otvorenja je na usluzi svim građanima i korisnicima.
Opširnije >>

Obrada Michaela Jacksona u Domu hrvatskih braniteljaDom Hrvatskih branitelja u Puli zajedno s kafićem Baboo poslužio je kao lokacija za snimanje spota dvojice mladih violončelista, Stjepana Hausera i Luke Šulića. Na originalan način obradili su hit Michaela Jacksona “Smooth criminal”, a video je na YouTube-u pogledan preko 8 milijuna puta. Ovo je posljedica njihove suradnje koja je započela prošle godine u Londonu.
Opširnije >>

Restoran Bistro Plus ZagrebRestorani Bistro-i Plus nalaze se na tri lokacije u Zagrebu u sklopu Poreznih uprava Ministarstva financija u Albrechtovoj ulici 42, Boškovićevoj 5 i Aveniji Dubrovnik 32.
Opširnije >>

VIDEO

TAGOVI

NOVOSTI


HUMANITARNOST NA DJELU


BANNERI

About Me

Ministarstvo obrane, Oružane snage RH i NATO partneri prepoznali su nas kao pouzdanog poslovnog partnera. Prepoznajte i Vi naše kvalitete i dozvolite da postanemo dio vaše priče o uspješnom poslovanju. PLETER-USLUGE d.o.o. Vaš partner.

Logo društva Pleter usluge d.o.o.

Photos

Soba za sastanke RakitjeDom HB PulaDom HB PulaBistro PlusDom HV SplitSoba za sastanke dom HV SplitRestoran Poljud SplitDom HV Split