Rss Feed
Facebook button
Restoran Dom hrvatskih branitelja u Puli

Pleter-usluge d.o.o.

Stranice trgovačkog društva Pleter-usluge d.o.o.

Dom hrvatskih branitelja Pula

Posjetite nas u ugodnom ambijentu restorana Dom hrvatskih branitelja u Puli gdje vas čeka profesionalno osoblje i odlično pripremljena hrana koja će zadovoljiti svačije apetite.

Dom hrvatskih branitelja PulaZahvaljujući ulozi koju je imala Pula kao glavna ratna luka Austrougarske monarhije i drugi po veličini garnizon u austrijskom djelu Monarhije, u njoj su početkom 20. Stoljeća pripadnici vojnog staleža činili otprilike jednu četvrtinu gradskog stanovništva (1900. ukupni broj stanovnika bio je oko 36.000), grad bilježi značajan razvoj.
Opširnije >>

Pleter-usluge d.o.o. u rujnu ove godine obilježava 100. godišnjicu postojanja Doma HB u PuliDruštvo Pleter-usluge svojom inicijativom organizira projekt ,,Obilježavanja 100. godišnjice postojanja Doma HB u Puli”. Time će istoimeno Društvo u razdoblju od 16.-18. 09. 2013. u Domu HB u Puli organizirati raznovrstan  program za širu javnost te time omogućiti Puli da se na par dana vrati u povijest i pokaže svojim građanima i ostalim gostima kako je djelovao prijašnji ,,Marine-Kasino-Verein”.
Opširnije >>

2Cellos su ponovno izabrali Dom hrvatskih Branitelja u Puli za snimanje svog novog spotaSvjetski poznati duo 2Cellos su ponovno izabrali Dom hrvatskih Branitelja u Puli za snimanje svog novog spota 2CELLOS on 1 cello! Every Teardrop Is a Waterfall [Coldplay].
Opširnije >>

Obrada Michaela Jacksona u Domu hrvatskih braniteljaDom Hrvatskih branitelja u Puli zajedno s kafićem Baboo poslužio je kao lokacija za snimanje spota dvojice mladih violončelista, Stjepana Hausera i Luke Šulića. Na originalan način obradili su hit Michaela Jacksona “Smooth criminal”, a video je na YouTube-u pogledan preko 8 milijuna puta. Ovo je posljedica njihove suradnje koja je započela prošle godine u Londonu.
Opširnije >>

VIDEO

TAGOVI

NOVOSTI


HUMANITARNOST NA DJELU


BANNERI

About Me

Ministarstvo obrane, Oružane snage RH i NATO partneri prepoznali su nas kao pouzdanog poslovnog partnera. Prepoznajte i Vi naše kvalitete i dozvolite da postanemo dio vaše priče o uspješnom poslovanju. PLETER-USLUGE d.o.o. Vaš partner.

Logo društva Pleter usluge d.o.o.

Photos

Soba za sastanke RakitjeDom HB PulaDom HB PulaBistro PlusDom HV SplitSoba za sastanke dom HV SplitRestoran Poljud SplitDom HV Split