Rss Feed
Facebook button
Restoran Dom HV Kralj Zvonimir u Kninu

Pleter-usluge d.o.o.

Stranice trgovačkog društva Pleter-usluge d.o.o.

Dom HV Kralj Zvonimir Knin

Posjetite nas u ugodnom ambijentu restorana Dom HV Kralj Zvonimir u Kninu gdje vas čeka profesionalno osoblje i odlično pripremljena hrana koja će zadovoljiti svačije apetite.

Kao i svake godine,tako i ove na dan 05.08.2016. povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja u Kninu, Trgovačko društvo “Pleter-usluge” pružalo je usluge cateringa za državni i vojni vrh na Kninskoj tvrđavi za 250 osoba te organiziranje domjenka za uzvanike call centra HRT-a na terasi Dom HV-e.
Opširnije >>

Dom HV Kralj Zvonimir KninDom Hv Knin se nalazi u samom centru Knina. Kapacitet restorana je cca. 210 sjedećih mjesta (za bankete i domjenke može i do cca. 400 osoba), a u skolopu Doma se nalazi i kino-dvorana sa 361 mjestom. Novouređeni objekt u Kninu vam želi dobrodošlicu u svoje nove prostorije s otprilike oko 210 mjesta.
Opširnije >>

VIDEO

TAGOVI

NOVOSTI


HUMANITARNOST NA DJELU


BANNERI

About Me

Ministarstvo obrane, Oružane snage RH i NATO partneri prepoznali su nas kao pouzdanog poslovnog partnera. Prepoznajte i Vi naše kvalitete i dozvolite da postanemo dio vaše priče o uspješnom poslovanju. PLETER-USLUGE d.o.o. Vaš partner.

Logo društva Pleter usluge d.o.o.

Photos

Soba za sastanke RakitjeDom HB PulaDom HB PulaBistro PlusDom HV SplitSoba za sastanke dom HV SplitRestoran Poljud SplitDom HV Split