Rss Feed
Facebook button
Salsa Latina Istriana - Pleter-usluge d.o.o.

Pleter-usluge d.o.o.

Stranice trgovačkog društva Pleter-usluge d.o.o.

Dom Hrvatskih branitelja u Puli prošli vikend ugostio je mnoštvo zaljubljenika u salsa ples. Naime, od petka 07. ožujka do nedjelje 9. ožujka u našem Domu trajao je festival pod nazivom ,,Salsa Latina Istriana”.

Održano je 40 besplatnih radionica u sklopu manifestacije 10. Salse Latine Istriane . Ovo tradiconalno okupljanje ljubitelja plesa, početnika i onih naprednih, jedinstveno je u svijetu jer je to jedini festival plesa koji je doslovno besplatan za sve sudionike. Zainteresirani za učenje i sudjelovanje jednostavno dođu, izaberu dvoranu i program te krenu učiti, plesati u latino ritmovima. Novitet je ove godine bila dvorana u kojoj je svirao bend u živo. Bila je to prekrasna prilika da se iskušate u koracima standardnih plesova. Iako su radionice besplatne te se ne naplaćuju kotizacije ili ulaznica za pojedinu radionicu, organizatori procjenjuju da je tijekom 3 dana dvoranama DHB-a prošlo više od 1300 plesača iz šire regije. Bila je ovo izuzetna prilika da se nauče novi plesni koraci ili da samo uživate u već poznatim plesovima uz plesne isntruktore i DJ-je iz cijeloga svijeta.

 

Salsa Latina Istriana

Više na http://www.glasistre.hr/multimedija/mozaik/salsa-latina-istriana-1-200-plesaca-iz-cijele-europe-388318

Comments are closed.

VIDEO

TAGOVI

NOVOSTI


HUMANITARNOST NA DJELU


BANNERI

About Me

Ministarstvo obrane, Oružane snage RH i NATO partneri prepoznali su nas kao pouzdanog poslovnog partnera. Prepoznajte i Vi naše kvalitete i dozvolite da postanemo dio vaše priče o uspješnom poslovanju. PLETER-USLUGE d.o.o. Vaš partner.

Logo društva Pleter usluge d.o.o.

Photos

Soba za sastanke RakitjeDom HB PulaDom HB PulaBistro PlusDom HV SplitSoba za sastanke dom HV SplitRestoran Poljud SplitDom HV Split