Natječaji

Povezani natječaji

22.10.2018

POMOĆNI RADNIK U KUHINJI – RAKITJE

Saznajte više
19.10.2018

NATJEČAJ za dodjelu stipendija trgovačkog društva ”Pleter – usluge” d.o.o. za učenike drugih i trećih razreda koji se obrazuju za zanimanja kuhar i konobar za školsku godinu 2018./2019.

Saznajte više
17.10.2018

MESAR – ZAGREB

Saznajte više
17.10.2018

POMOĆNI RADNIK U KUHINJI – ZAGREB

Saznajte više
15.10.2018

RECEPCIONAR – SPLIT

Saznajte više
15.10.2018

KUHAR – SPLIT

Saznajte više
Povratak na listu
natjecaj
12.10.2018

NATJEČAJ za dodjelu stipendija trgovačkog društva ”Pleter – usluge” d.o.o. za učenike drugih i trećih razreda koji se obrazuju za zanimanje kuhar za školsku godinu 2018./2019.

I.

Trgovačko društvo ”Pleter – usluge” d.o.o. za područje Zadra i Zadarske županije dodjeljuje tri stipendije za učenike drugog ili trećeg razreda koji se obrazuju za zanimanje kuhar.

 

II.

Stipendija se dodjeljuje u iznosu od 1000 kuna mjesečno, za razdoblje od 1. rujna 2018. do 30. lipnja 2019.

 

III.

Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu stipendija imaju učenici koji udovoljavaju sljedećim uvjetima:

  • da su redovni učenici drugog ili trećeg razreda u programu obrazovanja za zanimanje kuhar,
  • da imaju prebivalište na području Zadarske županije,
  • da su državljani Republike Hrvatske,
  • da ne primaju druge stipendije.

Kriterij za utvrđivanje liste prvenstva kandidata za dodjelu stipendije je uspjeh u prvom odnosno prvom i drugom razredu, a prednost će imati učenici koji su bolje ocijenjeni u praktičnoj nastavi.

Odluku o odabiru korisnika stipendije donijet će Uprava trgovačkog društva ”Pleter – usluge” d.o.o. do 31. listopada 2018.

 

IV.

Ukoliko korisnik stipendije ne završi razred za koji se stipendira dužan je vratiti primljeni iznos stipendije.

Učenici drugog razreda koji budu odabrani kao korisnici stipendije mogu nastaviti koristiti stipendiju do kraja trogodišnjeg školovanja pod uvjetom da uspješno završe drugi razred.

 

V.

Odabrani korisnici stipendije dužni su s trgovačkim društvom ”Pleter – usluge” d.o.o. sklopiti Ugovor o stipendiranju kojim će se obvezati po završetku školovanja sklopiti ugovor o radu s trgovačkim društvom ”Pleter – usluge” za obavljanje poslova kuhara te raditi najmanje dvije godine u slučaju jednogodišnjeg stipendiranja odnosno najmanje četiri godine u slučaju dvogodišnjeg stipendiranja.

U slučaju nepoštivanja odredbi Ugovora o stipendiranju korisnik stipendije bit će dužan vratiti primljeni iznos stipendije.

 

VI.

Prijave na natječaj za dodjelu stipendija zaprimat će se do 26. listopada 2018.

Prijavu za učenika podnosi roditelj odnosno zakonski zastupnik, a prijava mora sadržavati ime i prezime učenika, datum rođenja, adresu prebivališta, razred, ime i prezime roditelja odnosno zakonskog zastupnika, adresu prebivališta i podatke za kontakt.

Uz prijavu se podnosi preslika svjedodžbe prvog razreda odnosno prvog i drugog razreda te eventualna preporuka voditelja praktične nastave.

Prijave se šalju putem elektronske pošte na adresu zmiljan@pleter-usluge.hr ili putem pošte na na adresu ”Pleter – usluge” d.o.o., Čerinina 23, 10000 Zagreb.

Povratak na listu