Novosti

Povezane novosti

Povezane novosti

30.10.2017

ASDA 2017-05-02

Saznajte više
30.10.2017

Restoran i catering NSK

Saznajte više
30.10.2017

HRVATSKI VOJNIK

Saznajte više
31.10.2017

25. ZAGORSKI GOSPODARSKI ZBOR “KRAPINA 2017″

Saznajte više
31.10.2017

WEDING EXPO 13.-15.10.2017.

Saznajte više
16.01.2018

Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova

Saznajte više
Povratak na listu
news-image
21.07.2020

VELIKA LJETNA AKCIJA U HOTELU ZAGREB !!! Noćenje s doručkom već od 215 kn po osobi

VELIKA LJETNA AKCIJA!!!

Noćenje s doručkom u hotelu Zagreb u Splitu već od 215 kuna po osobi, uz posebne pogodnosti za djecu.

Rezervacije i sve ostale informacije možete dobiti na e-mailu hotel.zagreb@pleter-usluge.hr  ili na broju telefona 021/353-222.

 

 

Želite li posjetiti najveći grad u Dalmaciji, odmoriti se u gradu mediteranske klime koji broji 2700 sunčanih sati godišnje te jednostavno uživati u čarima splitskog stila života, hotel Zagreb je Vaš dobar izbor. Bilo da se radi o Vašem godišnjem odmoru ili poslovnom putu, ljubazno osoblje hotela Zagreb sa svojim pristupačnim cijenama Vam stoji na raspolaganju!
 
Hotel „Zagreb“ posluje u sastavu trgovačkog društva „Pleter-usluge“ koji pruža ugostiteljske, hotelijerske, usluge čišćenja i održavanja objekta na kvalitetan i korisnicima zadovoljavajući način. Kvalitetom i pouzdanošću svoga poslovanja želimo ostvariti povjerenje klijenata na tržištu. Za više informacija posjetite našu web stranicu: www.pleter-usluge.hr
 
Predstavljamo Vam hotel „Zagreb“ koji se nalazi u istočnom dijelu grada Splita u turističkom naselju „Duilovo“. Sa svojim izrazito velikim kapacitetom, urednošću, prostranošću, dobrom pozicijom, vrlo pristupačnim cijenama i bogatim prirodnim okruženjem predstavlja dobru turističku atrakciju.
 
Hotel je smješten na adresi Put Duilova 23, samo 4,5 km od povijesnog dijela grada. Bogata turistička ponuda grada Splita ostavit će vas bez daha.
Ukoliko želite organizirati domjenke, bankete ili svadbene svečanosti, hotel Zagreb sa svojim ljubaznim osobljem Vam stoji na raspolaganju!
 
Hotel je pogodno mjesto za organiziranje kongresa, seminara i raznih svečanih domjenaka te upravo sa svojom ponudom sala i dvorana , zbog blizine gradskog središta i kvalitete usluge se uklopio u turističku ponudu regije.
 
U blizini hotela se nalazi kvart ,,Žnjan” koji sadrži mnoge restorane, kafiće i plaže te će zasigurno zadovoljiti Vaša očekivanja i potrebe bilo da pripadate mlađoj generaciji ili dolazite na odmor sa obitelji.
 
Garantirano će Vas oduševiti splitska Riva koja je prepuna ljudi i zimi i ljeti na kojoj se nalaze brojni kafići te ćete se vrlo lako opustiti u opuštenoj atmosferi splitskog ritma života. U brojnim restoranima isprobajte bogatu gastronomsku ponudu dalmatinskih specijaliteta.
Opustite se u prirodnom okruženju prekasnih šuma te se prošetajte šumom Marjan koja je omiljeno mjesto Splićanima za rekreaciju.

 

Veselimo se Vašem dolasku!

 

Povratak na listu