Osoblje restorana Plus pokazuje svoje kulinarsko i kreativno umijeće pripremom raznih gastronomskih delicija za Vas i Vaše uzvanike. Naš restoran je za svoje korisnike kreirao široku lepezu ,,A la carte” ponude, kao i jedinstvene dnevne ponude te specijalitete domaće kuhinje. Kao neizostavni dio slavonskog kraja, za sve ljubitelje slatkih okusa nudimo raznovrsne slavonske slastice. Prepustite nam s punim povjerenjem organizaciju svečanosti Vašeg vjenčanja. Kapacitet dvorane za svadbene večere do 150 uzvanika, a za domjenke do 300 osoba.

Svim mladencima poklanjamo vikend boravak u hotelu Veli Jože u Puli ili u hotelu Zagreb u Splitu, a na svadbene svečanosti petkom odobravamo 10% popusta!

Subotom i nedjeljom nudimo odmor za domaćice što se tiče kuhanja. Stoga, objedujte sa svojom obitelji u restoranu ,,Plus” subotom i nedjeljom po posebnim cijenama. Kako bismo svoju ponudu upotpunili za Vas smo priredili ugodnu terasu na kojoj možete popiti kavu u omiljenom društvu i to uz prekrasan pogled koji seže do gradske ,,Tvrđe”. Vaš dolazak spremno će dočekati ljubazno osoblje restorana ,,Plus”.

Kontakt osoba: Zdravko Pavić
mob: 099/3386-345
tel: 031/209-025
fax: 031/209-025
e-mail: zpavic@pleter-usluge.hr