Za dobar gastronomski užitak pobrinut će se majstori kulinarstva te ljubazna i profesionalna posluga. Restoran kapaciteta 250 mjesta s velikim barom i terasom od 120 mjesta zadovoljit će zahtjeve svakog gosta. Prepustite nam s punim povjerenjem organizaciju Vašeg vjenčanja, doček gostiju kod mladenaca i svečanu svadbenu večeru.

Svim mladencima poklanjamo vikend boravak u hotelu Veli Jože u Puli ili u hotelu Zagreb u Splitu, a na svadbene svečanosti petkom odobravamo 10% popusta!

U sklopu objekta nalazi se i velika kongresna dvorana s 800 mjesta. U okružju zelenila novog centra i kulturnih zdanja gradske knjižnice, galerije slika, povijesnog arhiva i šetnice u sklopu Doma Zrinski smjestio se i istoimeni restoran. Svojim položajem, velikim i raskošnim prostorom kao i vlastitm parkiralištem (200 parkirnih mjesta), nudimo mogućnost organiziranja raznih obiteljskih svečanosti, održavanja seminara, kongresa, većih i manjih poslovnih sastanaka te izložbi. U vrijeme trajanja kongresa i seminara u stankama nudimo mogućnost osvježenja kavom, sokom, kolačem i kanapeima. Za poslovni ručak ili večeru po Vašem izboru nudimo i organiziramo hladno topli buffet. Uživati u našim specijalitetima možete i u svome domu, poslovnom prostoru ili bilo kojoj drugoj odabranoj lokaciji uz našu uslugu cateringa.