Pružamo vam kreativnost i raznolikost u organizaciji svih vaših važnih događaja, kako u privatnom tako i u poslovnom dijelu života. Stojimo Vam na raspolaganju za:

Korporativni catering – Svaka vaša želja uz neizostavni spoj kvalitete i tradicije postaje naš cilj kojeg pratimo uz najnovije trendove u korporativnom cateringu.

Tematski catering – Pružite svojim gostima nezaboravan doživljaj uz naš “show cooking” i tematski catering.
Izaberite jedan od menua koji su kreirani po regijama RH i pogledajte bogata tradicijska jela koja za Vas može pripremiti vrhunski kuhar i to sve pred vama.
Kušajte delicije bogatog hrvatskog podneblja i ne čekajte poslugu, odmah se poslužite…

Svadbene svečanosti – Svoje sudbonosno DA proslavite i obilježite uz “Catering Plus”.
Tu smo da Vašu svadbenu svečanost uz naše profesionalno osoblje pretvorimo u čarobnu priču o kojoj će generacije pričati…
Svojim velikim kapacitetima pružamo usluge cateringa za svadbene svečanosti na području cijele RH.
Posebno ističemo organizaciju vjenčanja u našim Domovima u Puli, Splitu, Kninu, Karlovcu i Osijeku.

Domjenci – Povjerite nam organizaciju Vaših domjenaka i svoje poslovne partnere ostavite bez daha uz iznimno kvalitetnu i raznovrsnu ponudu našeg stručnog tima “Catering Plus”.
Svojim velikim kapacitetima pružamo usluge organizacije domjenka na području cijele RH. Uz klasične poslovne domjenke radimo i catering na otvorenome .
Posebno ističemo organizaciju domjenaka na području Zagreba, Pule, Splita, Knina, Karlovca i Osijeka i njihove šire i uže okolice.

 

Našu pozornost privlači svaki upit korisnika, bilo da se radi o svadbama, poslovnim domjencima, obiteljskim svečanostima.

Obratite nam se povjerenjem!

 

Posjetite stranice Catering Plus za postavljanje dodatnih upita ili više informacija.
http://www.catering-plus.hr
https://www.facebook.com/cateringplus.hr

tel: 01 4627 900

mail: catering@pleter-usluge.hr